Imatge de l'obra Antígona, de La Ferroviaria
Imatge de l'obra Antígona, de La Ferroviaria - ABC
Oci

Sagunt a Escena estrena la temporada al Teatre Romà

A partir de demà, dimecres 1 d'agost, l'emblemàtic monument saguntí acollirà el primer dels espectacles de 2018

VALÈNCIAActualizado:

El festival Sagunt a Escena arriba al Teatre Romà. L'obra Antígona de la companyia La Ferroviaria serà l'encarregada demà, dimecres 1 d'agost, d'inaugurar la temporada de representacions en este emblemàtic monument saguntí.

Després de començar amb els espectacles de l’Off Romà, Sagunt a Escena 2018 estarà present en el Teatre Romà de Sagunt de l'1 d'agost al 2 de setembre amb actuacions a les deu i mitja de la nit. La primera, Antígona, de La Ferroviaria. Es tracta d'una obra dirigida per Paco Macià, en valencià, i coproduïda per Teatros de Murcia-Romea, Tcm-Festival Internacional de Teatro de San Javier, Institut Valencià de Cultura, Sagunt a Escena i l'Ajuntament d'Elx. El repartiment està compost per Eloísa Azorín, Enric Juezas, Morgan Blasco, María Muñoz, Marino Muñoz, Clara Crespo i Claudia Garón. La música està a càrrec de Francisco Contreras Niño de Elche.

Antígona es presentarà com una versió lliure inspirada en els textos de Sòfocles i d'altres autors que han revisitat una de les grans tragèdies de la humanitat. La universalitat del mite d’Antígona encarna en la dona protagonista el conflicte entre els drets dels morts i les lleis de l'Estat, un dilema etern en totes les societats. L'obra oferix la possibilitat d'una posada en escena actual i renovada amb els llenguatges que ens són propis.

El preu de les entrades és des de 10 euros i poden adquirir-se en les taquilles de l'Ajuntament de Sagunt, en el Teatre Principal de València o a través de la pàgina web.