Escola d'estiu València Basket
Escola d'estiu València Basket - ABC
València

L’Escola d’Estiu de València Basket comença la seua activitat

Els formularis d'inscripció seguixen actius a través de la web www.alqueriadelbasket.com amb tota la informació disponible

ABC
VALENCIAActualizado:

La quarta edició de l’Escola d’Estiu en l'Iale Sports Center de L’Eliana i la segona edició que se celebra en L’Alqueria del Basket, han començat hui la seua activitat. Destinada a xiquets i xiquetes nascuts entre 2006 i 2015 en el cas de la de L’Eliana, i per a nascuts entre 2008 i 2015 en el cas de la casa del bàsquet europeu de formació, se celebraran esta setmana i durant cada una de les quatre setmanes del mes de juliol. Hui, per primera vegada enguany, els més menuts han començat a disfrutar del seu esport favorit també a l'estiu.

Matins i vesprades d'activitats

Cada dia d'estada en l’Escola d’Estiu estarà ple d'activitats. Pels matins, arribada entre les 8.30 i les 9 hores amb entrene de bàsquet, esmorzar, activitats, multideporte en el cas de L’Eliana, jocs i concursos. A les vesprades, descansos amb possibilitat de cine, entrenament de bàsquet, i berenar per a l'arreplega a les 18 hores.

Adaptats a cada necessitat

Valencia Basket oferix la possibilitat d'adaptar-te a les necessitats de cada assistent, podent contractar dies sòls, només matins o dies complets, o bé setmanes senceres. Tota una setmana eixirà per 155 euros, i en el cas que només siguen tots els matins, 90 euros. També es poden contractar dies complets a raó de 35 euros el dia complet i de 20 euros cada matí solta.

Inscripció

Els formularis d'inscripció seguixen actius a través de la web www.alqueriadelbasket.com amb tota la informació disponible. Per a qualsevol dubte, també pots cridar al 96 121 55 43. No et perdes l'oportunitat de disfrutar del bàsquet també a l'estiu en les millors instal·lacions