Feminari 2017
Feminari 2017 - Diputació
Societat

Jorge Rodríguez i Isabel García presenten el lll Feminario de la Diputació

El congrés «Claus feministes per a reptes actuals» explicarà enguany amb la presència de Carmen Calvo, Sandra Barneda i Amelia Valcárcel, entre altres ponents que analitzaran els reptes de les dones

VALÈNCIAActualizado:

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, al costat de la diputada d'Igualtat, Isabel García, presenta el dilluns, 28 de maig, la tercera edició del Feminario, que se celebrarà els dies 1 i 2 de juny en el complex esportiu i cultural La Petxina.

En esta edició, l'esdeveniment es podrà seguir en directe en la pàgina de Facebook de la Diputació i comptarà amb les veus més destacades del feminisme nacional, com l'ex ministra de Cultura Carmen Calvo, la fiscal del TSJ Rosa Guiralt, la catedràtica de Filosofia i padrina de l'esdeveniment Amelia Valcárcel, la periodista Sandra Barneda i el professor de Medicina Legal i Forense Miguel Lorente, entre unes altres.

Els blocs del congrés aglutinen els reptes i realitats de les dones en l'actualitat. La visió de gènere en els mitjans de comunicació, el paper de les dones en la Constitució i l'economia feminista són alguns dels temes que es tractaran en aquest tercer Feminario.