Imatge d'arxiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències
Imatge d'arxiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències - ABC
ABC en Valencià

La Ciutat de les Arts i les Ciències organitza en Instagram el concurs fotogràfic #ConcursoCAC17

Podrà participar qualsevol persona física major de 14 anys

VALÈNCIAActualizado:

La Ciutat de les Arts i les Ciències amb la colaboración de IgersValencia ha organitzat un concurs fotogràfic online a través de la xarxa social Instagram #ConcursoCAC17. Podrà participar en el concurs qualsevol persona física major de 14 anys, amb un compte en Instagram amb perfil públic i que respecte les condicions d'esta xarxa. Les 20 imatges guanyadores formaran part de la exposició Instants que s'instal·larà en els exteriors del complex.

El concurs compta amb la participació com jurat de Phil González, fundador d'Igers Instagramers, que realitzarà una conferència el 14 de desembre a les 19.30 hores en l'Hemisfèric, d'accés lliure prèvia inscripció.

González parlarà sobre l'impacte de la xarxa social Instagram en la seua ponència 'Instagram, un Instagram val més que mil WhatsApp'. Amb més de 800 milions d'usuaris i més de 100 milions de fotos pujades al dia, Instagram s'ha convertit en un dels fenòmens més importants en xarxes socials dels últims anys. Ha canviat la vida de milions de persones i la seua relació amb la fotografia, el vídeo i la publicitat. Segons @Philgonzalez 'Instagram va arribar, va marcar tendències, va crear noves modes basades en inèdites formes de comunicar, de relacionar-se i de promocionar tant personalitats, empreses, productes o servicis'.

El concurs s'inicia hui dilluns 13 de novembre a partir de les 19:00 hores i finalitzarà el diumenge 10 de desembre a les 23:59 hores. Les fotos han de ser de qualsevol edifici o del contingut de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Serà requisit aportar la màxima qualitat d'imatge, ja que les fotos guanyadores seran impreses en CMYK sobre lona, a una grandària de 200x200 cm, 150 dpi. També és necessari seguir el compte oficial @ciudadartesciencias i @igersvalencia, etiquetar les fotos, pujar-les amb l'hashtag #ConcursoCAC17 i compartir-la en Instagram.