ABC en Valencià

Consulta el dispositiu de tràfic per la Volta de Peu de València de este diumenge

La carrera se celebra a partir de les deu del matí i els carrers es tancaran i s’obriran al pas dels participants

Consulta el dispositiu de tràfic per la Volta de Peu de València de este diumenge

El diumenge 21 de maig se celebra la XXXV edició de la Volta a Peu de València, que compta amb una elevada participació femenina. Durant el transcurs d’esta carrera, que organitzen la Fundació Esportiva Municipal i la Societat Esportiva Correcaminos, amb el patrocini de Caixa Popular, s’ha organitzat el dispositiu necessari per al bon desenvolupament de la prova i del trànsit de vehicles i vianants pels carrers per on discorre.

En la Volta a Peu, que es desenvoluparà per un circuit de 8.000 metres, les persones que hi participen, tant professionals com aficionats, partiran del passeig de l’Albereda, per a continuar per la plaça de Saragossa, l’avinguda del Port, Eduard Boscà, pont de l’Àngel Custodi, avinguda de Jacinto Benavente, Gran Via del Marqués del Túria, Germanies, Gran Via de Ramón y Cajal passant pel pas inferior, plaça d’Espanya, Sant Vicent Màrtir, Guillem de Castro, passeig de la Petxina, Blanqueria, Comte de Trénor, Pintor López, pont del Real i Pla del Real per a tornar al passeig de l’Albereda.

El Centre de Gestió de Trànsit informa a la ciutadania que no es pot aparcar al passeig de l’Albereda, entre la plaça de Saragossa i el Pla del Real, així com a Jacinto Benavente, entre el pont de l’Àngel Custodi i el pont d’Aragó en sentit plaça d’Amèrica, des de la nit del divendres i la matinada del dissabte respectivament.

Les vies esmentades aniran tancant-se i obrint-se al pas dels participants, amb la qual cosa es recomana consultar l’itinerari abans de realitzar els desplaçaments necessaris.

Toda la actualidad en portada

comentarios