Imatge de l'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Cències
Imatge de l'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Cències - ROBER SOLSONA

ValènciaL'Hemisfèric estrena l'1 d'abril la pel·lícula «El océano secreto de Jean-Michel Cousteau»

El film descobreix a l'espectador el comportament de més de trenta espècies marines

VALÈNCIAActualizado:

L'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències estrenarà el proper 1 d'abril la pel·lícula IMAX 'El océano secreto de Jean-Michel Cousteau', filmada en dotze llocs de rodatge al voltant del món incloent les illes Fiji, les Bahames, Califòrnia i les illes Bimini.

Esta producció destaca la importància de les espècies més xicotetes que fan possible la vida, ja que són la base de la cadena alimentària de la qual depenen la resta d'animals marins, ha informat la Generalitat Valenciana en un comunicat.

La pel·lícula descobreix a l'espectador el comportament de més de trenta espècies marines, entre elles la cloïssa gegant, que pot superar els cent anys. Un altre animal també destacat és el polp, un dels invertebrats més intel·ligents, que caça les seues preses utilitzant el seu cos com una tenda de campanya i que utilitza el camuflatge per desaparèixer en el seu entorn. Una de les criatures més estranyes que apareix en la pel·lícula és un tipus d'estrella que s'alimenta desplegant els braços per atrapar el menjar.

'El océano secreto de Jean-Michel Cousteau' mostra el treball del fill del pioner oceanògraf Jacques Cousteau i ofereix imatges extraordinàries que submergeixen l'espectador en la bellesa i diversitat dels oceans.

Dirigida pel mateix Jean-Michel Cousteau i narrada en versió original per la doctora Sylvia Earle, el documental està produït per Ocean Futures Society and 3D Entertainment Films baix el guió de Pamela Stacey, comptant amb l'assessorament científic del doctor Richard Murphy i de Gavin McKinney com a director de fotografia, amb música original escrita i interpretada per Christophe Jacquelin.