Imatge del campus de Tarongers
Imatge del campus de Tarongers - ROBER SOLSONA
ABC en valencià

La Universitat de València, entre les deu millors del món en cinc matèries

El rànquing CWUR 2017 Subjects classifica les universitats en 227 categories temàtiques

VALENCIAActualizado:

La Universitat de València se situa entre les deu millors universitats del món en Química Inorgànica i Nuclear, Ciències de la Imatge i Tecnologia Fotogràfica, Física de Partícules, Teledetecció, i Biologia Reproductiva, segons el rànquing que ha elaborat el Center for World University Rankings. A més, la de València és la institució d’ensenyament superior espanyola amb major nombre de matèries entre els deu primers llocs de la classificació.

El rànquing CWUR 2017 Subjects classifica les universitats en 227 categories temàtiques de ciències i ciències socials, i es basa en el nombre d’articles d’investigació en revistes de primer nivell internacional. Les dades s’obtenen de Clarivate Analytics (abans Propietat Intel·lectual i Ciència de Thomson Reuters), el qual elabora la llista anual Higly Cited Researchers, amb el nom dels investigadors més citats del món.

La Universitat de València, segons el rànquing, és segona en Química Inorgànica i Nuclear, només superada per la Universitat de Nanjing; quarta en Biologia Reproductiva, en un llistat que encapçala la Universitat de Harvard; ocupa el lloc huité en Ciències de la Imatge i Tecnologia Fotogràfica i en Física de Partícules; i és novena en Teledetecció.

El fet de tindre cinc matèries en els deu primers llocs col·loca la institució acadèmica valenciana entre les 100 millors universitats del món.