Imatge de Ricky Martin
Imatge de Ricky Martin - ABC
ABC en Valencià

Ricky Martin anuncia un segon concert a València després d'esgotar entrades

El recital tindrà lloc el 21 de maig a la Plaça de Bous

VALÈNCIAActualizado:

Ricky Martin anuncia una nova data per a València, després de l'èxit aconseguit en esgotar totes les entrades de la primera en menys de 24 hores. El segon concert tindrà lloc el 21 de maig a la Plaça de Bous de València.

Les entrades estaran disponibles a partir de les 11:00 hores d'aquest dijous 16 de març a través de www.doctormusic.com, www.ticketmaster.es, també a l'Fnac, Viajes Carrefour i Halcón Viajes, per telèfon en el 902 15 00 25 i altres punts de venda de la xarxa Ticketmaster.

Igualment, es podran adquirir a través de www.elcorteingles.es/entradas i botigues El Corte Inglés, Correus i www.entradasatualcance.com.

Encara estan a la venda les últimes entrades per als xous de Bilbao, Barcelona, Palma de Mallorca, Sevilla i Madrid. El preu oscil·la entre els 40 i els 100 euros (despeses de distribució no inclosos).

Ricky Martin actuarà aquest any a la Corunya (13 de maig), Bilbao (14 de maig), Barcelona (16 de maig), Palma de Mallorca (17 de maig), València (19 de maig, esgotat), Sevilla (20 de maig), València (21 de maig) i Madrid (23 de maig).